Som om jag bryr mig


Michael Jacksons läkare är dömd - äntligen.
Låt stackars Michael vila i frid nu.

Knivdrama på en gymnasieskola.

Någon med sitt huvud på ett extra långt skaft har kommit på att Breivik nog är sjuk. 
Tänka sig, den sista tänkande människan är inte död.


Breivik känner sig kränkt.

Barn blir trakasserade i skolan - vuxna gör ingenting.
Inget nytt under solen.


Snart är det jul.

-

Planet: jorden
År: 2011
Månad: november
Dag: onsdag


Rubrik: Kent – Revolt III

Förmiddagshumor
.

"Just enough, but not to much. Average ,mediocre.Don't do to much
If you start to see the patern it's used as an excuse to not try to hard.
Which means a lot of people never get to find out how good they could be at something,
because they never really commit to trying." - Tony Irving, om "lagom"

 

 


Bygg något vackert eller krossa allt

Glad måndag på er! Idag umgås jag med projektarbetet tills det är piano- och teatertid. Helt okej. Ute verkar det som att det är lugnet efter stormen. Kan det inte komma lite snö också? Känns som att varenda snöotacksam människa har fått snö men jag som vill ha snö, nej jag får ingen snö. . . Lagen om alltings jävlighet?När jag inte irriterar mig på vädret önskar jag att jag hade lite balans i den här stilen:

Rubrik: Kent – Krossa allt

."To live is the rarest thing in the world"

- Oscar Wilde

 

 

 


'Cause sometimes you'll find that I'm out of my mind

Två dagar utan skolan var vad som krävdes. Nu är studiemotivationen hemma igen i tryggt förvar. Det är vid sådana här tillfällen jag är så glad över att studera på distans. Visst, nu måste jag plugga hela helgen, men det är mitt val. Fick även hem boken till kursen Filmkunskap igår. En kurs som jag läser endast för att det är kul, och jag är riktigt sugen på detta nu. Få betyg i ett intresse, inte helt fel. (:

Idag ska det även hinnas med att bakas lussekatter - utan tvekan det godaste som finns!♥ Och så ska det såklart skrivas lite här. Jag får väl kompensera för gårdagens obefintiliga uppdatering. Men, en paus är en paus och faktum är att denna bloggen ingår till stor del i skolarbetet.
Nu ska jag och denna lilla sak ut på en prommenad i blåsten stormen, förhoppningsvis flyger vi inte iväg :)Rubrik: The Ark – The Worrying Kind

.


.

The idea is to die young as late as possible.” - Ashley Montagu

 

 

 

 

 

 

 


Morgonterror

 

07.20 väcks jag av Michael Jacksons Earth Song. Allt verkar vara som vanligt. Någon älg har visst stoppat upp grafiken på en väg, men vad kan man förvänta sig i nyhetsväg, eller språkväg, när det gäller Barometern OT? När jag sätter mig med min skål flingor gör jag morgonens stora misstag. Framför mig ligger Romanklubbens katalog (de vill kalla den medlemstidning, men eftersom det hela endast går ut på att sälja halvtaskiga böcker kallar vi den katalog). Jag inser nu att detta är ett misstag och jag borde ha låtit de biliga, blanka sidorna legat kvar på köksbordet för att ruttna. Detta är samma 'tidning' som kallar Danielle Steel för mästarförfattare. Jag bläddrar runt lite planlöst tills jag ser det. Längst ner i högra hörnet på vänster sida pågår en litterär våldtäkt.

 

 

Som recensent av denna bok kanske jag inte är helt och hållet lämplig eftersom jag

A) inte har läst boken
B) undrar varför i hela fridens namn vi fortfarande ens HAR en kungafamlj
men ändå. Elisabeth Tarras-Wahlberg har alltså tyckt att det låter som en bra idé att skriva en bok om hertig av Västergötlands första år i kungafamiljen (och en massa annat onödigt trams om samma familj). Stackars sate. Jag undrar om han hade den blekaste aning om vad det skulle betyda att byta boxer-reklamerna mot ett liv i den svenska kungafamiljen. . . 

Jag vet egentligen inte vad jag ska säga mer än att jag är rädd. Och det som skrämmer mig kanske mest är att boken inte bara heter Det kungliga året utan Det kungliga året 2011 vilket gör mig panikslagen inför tanken att detta kan komma att upprepas.


Ni kan alltså få 72 sidor tortyr för endast etthundratjugonio riksdaler lagom till jul! Är ni intresserade, prata med Romanklubben – jag är tyvärr upptagen med att tappa hoppet för Sverige.

,

"What's worth the price is always worth the fight."


En sån dag...

... då man bara vill krypa ner under täcket och glömma bort världen, är det idag.

Igår ca 12.00 tog min studiemotivation på sig skorna, gick ut genom dörren och drämde igen dem med full kraft. Helt plötsligt blev allt så mycket jobbigare och just nu känns det som om en eldsvåda vore det bästa som kunde hända mina tidigare älskade böcker. Så idag handlar det om att leta reda på den där motivationen. Jag vet att den endast är ett trotsigt småbarn som skriker; JAG HATAR DIG och sedan rymmer hemifrån, men bara vågar gå till grannens garage och kommer hem igen när den blir hungrig. Under tiden leker jag med gitarren, skriver tramsiga texter och lockar med studiemotivationens favoritmusik.


förövrigt är inte norska ett fantastiskt vackert språk?

,Studieknep 2 – Tvinga dig själv att ha kul!

Det kan inte hjälpas. Det spelar ingen roll om du läser drömlinjen, att du har valt kursen själv eller att du verkligen vill ha MVG – tristess är en åkomma som drabbar oss alla. Det kan bero på att du inte tycker ämnet är så intressant, att du är hemskt trött, att du hellre hade gjort något roligare eller något annat. Oavsett orsak så är det ibland fantastiskt svårt att genomföra vissa saker.


Det första du kan göra för att ta kål på tristessen är att sluta skjuta upp. Du vet det, eller hur? Det kommer inte bli roligare i morgon, eller om två veckor. Har du något hängande över dig just nu som tar mindre än 5 minuter att genomföra? Sätt igång med det nu (eller ja, du kan läsa klart den här meningen) så är du strax klar!


Steg två är att motivera dig själv. Hitta en anledning till att göra det tråkiga. Det kan vara att; d
etta behöver jag veta för att kunna jobba med det där som jag vill eller liknande men det måste inte vara det. Det kan likväl vara; när jag har gjort detta får jag gå in på Facebook, ta en chokladbit etc. Vad du motiverar dig med kvittar egentligen, bara det är något som får det tråkiga att bli lite, lite roligare.


Det tredje och för dagen sista knepet är att tvinga dig själv att ha roligt.
Le! Fake it 'til you make it! Det hjälper faktiskt. Intala dig att du tycker ämnet är intressant/roligt och le och det blir lite roligare. Vill du löpa hela linan ut så säg redan 10 minuter innan till dig själv; ”Ja, snart får jag sätta mig ner med […]!!”. När du tillräckligt många gånger har låtsats att du tycker detta är roligt har du programmerat hjärnan på detta så bli inte förvånad om mungiporna helt plötsligt åker upp av sig själv vid blotta tanken av det tråkiga!


(
Handen på hjärtat, gjorde du verkligen det tråkiga som skulle ta mindre än 5 minuter eller har du det fortfarande hängande över dig? I så fall, pip iväg och gör det nu!!)

Jag står i skuld. En obetalbar skuld som växt sig stor, större, störst.

Goddagens!

Har ni haft en bra helg - redo för en ny vecka? Jag är och som jag tigare har nämt så tillhör jag den utdöende arten måndagsälskare, så jag sitter här och njuter, skickar mejl och går igenom mina repliker inför kvällens teaterövning.

Denna veckan ligger två inlämniningar framför mig och jag börjar redan nu mentalt förbereda mig för att överleva tentan i Matematik C - den helt klart svåraste kursen hittills. Jag måste även lite halvsnabbt bestämma mig och lägga till en extra kurs till nästa termin eftersom det hade blivit fel i beräkningarna. Sådär lagom kul och ännu mer fantastiskt blir det när man inser att alla roliga kurser är slut. Så nu står det mellan Teknik eller Webbdesign - inte mina starkaste områden. . .


För övrigt kan man se ut såhär när man ser grannen med lövblåsen - sötan ♥Rubrik: Kent – Taxmannen

-

Gott te, nagellack och Oscar Wilde.
Söndag kväll

...The time you enjoy wasting is not wasted time.” – Bertrand Russel


Like you imagined when you were young

Dagen har varit relativt slapp. Läsning och fotografering har väl varit det mest ansträngande. Behövs sådana dagar ibland - ladda batterierna.

Här kommer lite bilder från min och Smulans misslyckade plattsläggningsträning.
"STANNA där." "Ja, ja matte *tralala*"
"Nejmen, vad luktar det här?"
"Asså shiiiit vad det luktar. Får inte, vill gå iväg, får inte, vill gå iväg...""Screw you matte, jag drar nu."
Rubrik: The Killers – When You Were Young

Såhär spenderar vi dagenspider pig, spider pig
say no more

.


Det kan aldrig bli fel - det kan bara bli annorlunda.”

 

 

 

 

 

 


och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser

Goder förmiddag!
Fredag idag vilket betyder ta igen-dag för min del. D v s allt som inte har hunnits med i veckan ska bli gjort. Som att

° Räkna lite matte
° Uppdatera mitt planeringsscema i skolans system
° Maila till min mentor + min projekthandledare
° Läsa ännu mer i The Picture of Dorian Gray
° Läsa den sista engelskan
° med mera

Bara att sätta igång så det blir helg någon gång!Förresten, är det bara jag som börjar drabbas av julklappspanik? Jag har dessutom min lilla bror som fyller år sådär två veckor innan jul, som att det inte skulle vara nog med juklapparna... Jag vill verkligen ge personliga och bra presenter, jag tycker inte om att ge bort något bara för att man ska ge bort något. Men visa människor är så extremt svåra.

Det skulle vara mycket lättare att köpa mina egna julklappar. . .


Sommaren, komsi, komsi. Förövrigt min söta, goa bror på bilden.


Rubrik: Kent – Skisser för sommaren

Det är inte lätt när det är svårt

Studieteknik handlar ofta om att att just förbättra tekniken. Effektivisera och förbättra resultat. Men, alla har inte förmånen att ha ett resultat att förbättra, ibland handlar det bara om att överleva. Så hur gör man, hur överlever man en mördarkurs?

Believe you can and you're halfway there.” Theodore Roosvelt


Det första du kan göra precis nu är att sluta anta att det ska vara svårt. Försöka att se på uppgiften med öppna ögon, som något du kan lära dig, istället för ännu en sak som du aldrig i hela ditt liv någonsin kommer att förstå. Det gör mer än man kan ana. Det är nämligen så att om du förutsätter att detta kommer aldrig gå redan innan du har öppnat boken, provet etc. har du redan gett hjärnan en alldeles för stor dos av hopplöshets-medicinen. Och ärligt talat, vad har du att förlora?

 

 

Nästa steg är att motivera dig själv. Hitta en anledning att genomföra vad du nu ska göra. Försök komma på konkreta exempel på situationer när du behöver denna kunskap. Det är väldigt lätt att känna detta kommer jag aldrig att använda men troligtvis har du fel. Går du på högstadiet/gymnasiet ska du kanske läsa vidare och då kommer du i allra högsta grad ha användning för kunskapen, går du på högskola/universitet har du förhoppningsvis inte svårt alls att komma på varför denna kusen ingår i ditt program.

 

 

 

How long should you try? Until.” Jim RohnDet sista tipset är enkelt att ge, men så svårt att genomföra. Var envis. Och när du har varit så envis som du kan, var ännu lite mer envis så kan du därifrån gå till att vara riktigt envis. Vi människor är bra på att ge upp när det ta emot. Gör inte det. Ge aldrig upp. Livet blir så mycket tråkigare då.

 

Det går förresten att applicera på de allra flesta svåra situationer i livet. För om du är en sådan där 'bortskämd' typ som hoppar genom skolan på lätta fötter, tro inte att du kommer att klara dig lika enkelt hela livet.


När man har tråkigt...

... så kan man alltid bege sig ut för att fånga lite bröd!

Ur artikel i DN:

"Han levde på bröd och fisk han fångat i dammen som låg intill huset."

Finns det något bättre än oklara syftningar en grå och tråkig torsdag? (Ja, troligen, men som sagt - jag har tråkigt.)|            |
|            |

*
.  .                         .  .
. .                          .  .
. .                         . .
. .                    . .
. .                 . .
.  .   .   .   . .
.  .   .

.

 

 

 

A person who never made a mistake never tried anything new.”

-Albert Einstein


Har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken, mot den svarta rymden ovanför molnen?

Har ungefär lika mycket inspiration som jag har fått sömn inatt, förgrymmade vovve. Så vi gör såhär:

När vaknade du imorse?
Svar:
06.20

Vilket humör är du på?
Svar:
Lite trött och dåsig, irriterar mig på min rygg och är lite orolig för vovven min som ska vill veterinären.

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Fortfarade pyjamas

Har du ont någonstans?
Svar:
Ja, min rygg har ju gjort ont så gott som konstant de senaste 5 månaderna och är inte typen som ger sig så lätt. Och så har jag ordentlig träningsvärk men det är mer ett nöje. :)

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
INGENTING, absolut ingenting just nu tack!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Måste varit ansiktsvatten och tuggummi i tisdags.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Facebook - startsidan

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Ojojoj, sov kanske?

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Oh ja, en hel del hos veterinären!

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
En stol

Vad borde du göra idag?
Svar:
Jag borde läsa igenom religionen, spela piano, hämta hunden (som att jag kommer glömma det) och gå en promenad.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Väldigt svår fråga, men jag har alltid sagt at tjag skulle vilja intervjua Adolf Hitler så det får nog bli honom då. Första frågan: "Såhär med facit i hand, hur tycker du egentligen att din 'fantastiska' plan gick?!" . . .

 


Rubrik: Kent – Vy Från Ett Luftslott


Fantastiska Astrid“Jag tror att ni har glömt en sak.
Och det är att jag är en gammal människa som är döv och halvblind och nästan helgalen.
Och den har ni gjort till årets svensk!
Vi får akta oss för att sprida ut det, för att då kommer dom att tro att hela Sverige är på det sättet…”

– Astrid Lindgren

Det är få saker som slår ett MVG i vardagsglädjematchen

.

”När en man vill döda en tiger kallar han det sport,

när tigern vill döda honom kallar han det grymhet.”


Idag kom sovmorgonen. Ögonen gick verligen inte att få upp när klockan ringde vid åtta imorse så jag stängde famlande av mobilen och utnyttjade en av distansstudiers stora fördelar genom att sova en och en halv timme till. Undra vem som var gladast, jag eller hunden...
Nu är jag redo att attackera Oscar Wilde med co. - engelska på schemat idag.

Förövrigt funderar jag på hur man har lyckats få in skydd och jakt i samma ord och lyckats få det låta 'vettigt'; Skyddsjakt på varg,


“Imperfection is beauty,


madness is genius,


and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
- Marilyn Monroe


Studieknep 1 - Våga fråga!

Detta kan vara det viktigaste tipset du kommer få av mig. Det kanske låter självklart men ändå är det så svårt. Du sitter och läser i boken och förstår ingenting. Du går på lektion och förstår fortfarande ingenting och jag lovar – det kommer inte bli lättare för att du läser samma sak femtioelva gånger till.


Självklart är nummer ett att fråga på lektionen (om du har lektioner), direkt när du inte förstår. Alternativt att fråga läraren efter lektionen om det känns jätteläskigt att räcka upp handen. Detta kanske borde räcka, men ibland gör det inte det. Tyvärr finns det en del mindre bra lärare som trots detta undervisar, vilket jag tycker är skandal. Jag har, på allvar, haft lärare där jag har förstått mindre
efter att ha fått hjälp än jag gjorde innan jag bad om hjälp. Alla har inte heller sin lärare så lättillgänglig. Jag studerar på distans, eller online som skolan visst har börjat kalla det (korr.se), vilket betyder att jag inte är i skolan utan sköter mig själv hemma. Den mesta lärarkontakten har jag via mail, även om jag så klart kan ringa min lärare på arbetstid (vilket inte alltid är samma som min arbetstid). Hur gör man då?


Har man ingen lärare tillgänglig eller har råkat ut för en usel lärare så finns det en lösning; man utnyttjar sina
kontakter, eller vänner som vi säger till vardags. Kanske har du äldre vänner som redan har läst de kurser du har nu, eller så känner du någon som är allmänt duktig inom området. Om inte så är det fortfarande ingen panik – det räcker gott och väl med en vanlig vän. Ofta kommer vi fram till lösningar och förstår svåra saker lättare om vi bara får diskutera lite.


Så, våga fråga!

Och gäst ikväll är Jesus han har kickat heroin

Teater igår kväll. Fantastiskt, det får räcka. Istället får ni något annat fantastiskt, så ska jag gå och visa matteboken vem det egenligen är som bestämmer.
Rubrik: Kent – Socker som för övrigt är min pianoläxa denna vecka, förlåt Kent.

.
”Before you talk, listen.

 

Before you react, think.

 

Before you criticize, wait.

 

Before you pray, forgive.

 

Before you quit, try.”

 

 

 

 


Projektplan

Projektplanen är den första, grundläggande byggstenen i projektarbetet. Ni kommer inte få se originalet, utan får nöja er med en blogganpassad version.

Idén till detta projektarbete födddes på ett möte med min SYO. Vi pratade om mitt intresse för studieteknik och hon sa att "sådana som du skulle berätta för våra elever hur man ska göra". På den vägen är det. Jag har alltid skrivit och skulle skriva även om jag inte får göra det på skoltid så beslutet att skriva en bok på skoltid var inte särskilt svårt.

I boken hoppas jag kunna besvara både frågan "Hur får man så bra betyg som möjligt med minsta ansträngning?" och "Hur gör man skolarbetet roligt?". Jag tror nämligen att dessa två hänger ihop. Har man inte roligt är det svårt att uppnå bra resultat - måste man gå länga omvägar är det svårt att ha roligt. För att lyckas besvara detta kommer jag självklart ta hjälp av litteratur som redan finns i ämnet. Men tyngdpunkten ska ligga på mina egna idéer och erfarenheter. Jag vill absolut inte att min bok blir en sammanställning av det andra redan har skrivit.

Deadlines:
9/1 - 2012: Research klar
16/1 - kapitel satta, grundstrukturen på boken klar
30/4 - Boken färdigskriven för korrekturläsning
14/5 - Deadline projektarbete!

I döda vinkeln ser jag allt du gör

De allra flesta verkar längta till fredagen och fasa inför måndagen, jag är tvärt om. Måndag är min fredag. Kanske beror detta på att jag tycker om att vara igång, ha rutiner o s v. Kanske har det faktum att jag träffar min underbart härliga teatergupp på måndagskvälarna något med saken att göra. Eller så är det för att jag har lyxen att kunna vara halvledig på måndagar. Jag skulle tippa på en kombination.

Måndag är för mig planeringsdag. Jag planerar veckan, vad som ska göras och när det ska göras. Jag försöker låta bli att ens röra vid skolarbete och spenderar förmiddagen vid mejlen eller i telefon. Allt för att veta vad som ska göras och slippa otrevliga chocker som "åh, nej jag hr ju tenta på måndag morgon!" på fredagskvällen.

Jag älskar att planera, skriva listor och ha koll, så är det. Det är en del av mig. Min mor kallar mig ibland besatt och min lillebror utövar ständigt ett förtyck mot mina listor. Det är väl inte mer än rättvist att nämna det faktum att hans rum ser ut som Hiroshima den 7e augusti 1945.

Dagens att göra:
- maila Linköpings Universitet
- fixa naglarna
- blogga
- konditionspass
- kolla upp sjukgymnast
- maila alla lärare
- beställa tid hos djursjukhuset
- Läsa ett kapitel ur "The picture of Dorian Gray".
- apoteket
- pianolektion
- TEATER

GLAD MÅNDAG!


Rubrik: Kent – Den Döda Vinkeln"Men blanda inte in alkohol i det här!"

Magnus Betnér. Fantastisk komiker.Take a look at yourself and then make the change

Anledningarna till att man vill förbättra sin studieteknik är många. Kanske har man ingen lust att lägga ner massa tid på skolan, kanske har man svårt och lära sig och behöver hjälp för att bara bli godkänd, eller så vill man kanske lära sig så mycket som möjligt. Inga anledningar är rätt eller fel. Huvudsaken, enligt mig, är att man gör något. Man blir aldrig fullärd och man kan aldrig få en perfekt studieteknik, den kan alltid bli bättre!


Jag har alltid varit
elven som vill för mycket. Jag har gråtit över att jag bara fick VG. Jag har suttit i panik kvällen innan ett prov för att jag tycker att inte kan någonting och det tog fram till åttonde klass innan jag vågade räcka upp handen på lektionerna trots att jag ofta visste svaret – tänk om jag skulle ha fel? ”Och hon hade säkert MVG i allt”, tänker du nu, men nej det hade jag inte. Jag har aldrig varit något överbegåvat underbarn (och med vissa ämnen har jag fått, och får jag, kämpa rätt rejält) – men jag har varit och är en envis perfektionist. Och det var därför det verkligen ställde till sig för mig. På högstadiet blev jag tvungen att ge upp spanskan – jag redde helt enkelt inte ut den – och fick istället ta extralektioner i engelska. Detta, att tvingas att ge upp och vara dålig tog hårt på mig. Självklart visade jag inget, men faktum är att jag just där, just då, kände mig urusel.


Nu i efterhand ser jag att misslyckandet med spanskan var något av det bästa som hänt mig. Jag ser det inte ens som ett misslyckande längre. Dels fick jag en helt fantastisk extralärare i engelska som hjälpte mig att inte bara höja mitt betyg utan även att börja tycka det var roligt med engelska! Men framför allt så fick det mig att vakna. Det var där mitt intresse för studieteknik föddes. För mig handlade det inte om att få bättre betyg eller
få tummen ur, för mig handlade det att bli nöjd. Att effektivisera mina studier och sätta upp relevanta mål för att kunna känna mig nöjd. Har jag lyckats? Ja, jag är i alla fall en bra bit på väg. Jag ska inte säga att jag aldrig är nervös inför prov längre, eller att jag aldrig har gråtit över ett betyg sedan dess, det vore att ljuga. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag, om inte alltid så i alla fall för det mesta, känner mig nöjd. Men kanske viktigast av allt så vet jag nu hur jag ska ta mig igenom en motgång. För tre år sedan var ett G en katastrof – för jag hade ingen aning hur jag skulle göra för att ändra på situationen. Nu vet jag det och därför kan jag snabbt torka tårarna och komma tillbaka med ett jävlar anamma! Det har jag ingen annan än mig själv att tacka för!


Slutpoängen är att, nästan, vad du än vill uppnå genom att ändra din studieteknik så kan du lyckas. Det är ingen lätt väg att gå, men är du inte nöjd idag är jag rädd att du inte har något val.

 

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein


 

Rubriken kommer från: Michael Jackson – Man In The Mirror

Du har satt ditt liv på spel för min skuld

Söndagen är vilodagen, och jag försökte verkligen. Jag gick inte och la mig förrän runt 02.00 igår för att bunkra upp med så mycket trötthet som möjligt och när ögonen envist försökte öppna sig 07.45 imorse tvingade jag dem stackarna att gå tillbaka in i sömnlandet. Men klockan nio gick det inte längre. Jag får nog bara inse att jag är usel på sovmornar.

Efter min misslyckade sovmorgon har jag nu i skrivande stund precis svalt min söndagsfrukost (ja, det tog lite tid att komma så här långt). Juice, en ostsmörgås som knappt kan kallas det då den inehåller mer grönsaker än ost och det obligatioriska kokta ägget, med vilket jag starkt överväger giftemål.

Om en liten stund ska jag packa in hunden i bilen för att bege mig mot fars-dags-firande. Vad har ni för er idag?Ni får en bild på det finaste jag har. Fotograf; Hedvig HanssonRubrik: Kent – Vid Din Sida

What are words if you really don't mean them when you say them?

Hej och hjärtligt jättevälkomna!

Denna bloggen är framför allt en del av mitt projektarbete som enkelt förklarat går ut på att skriva en bok om studieteknik. Jag börjar dock inse att det snarare är en dålig ursäkt till att kunna blogga.

Här kommer du kunna följa arbetet med boken, få tips i studieteknik, bli antastad av citat och få en och annan dos av min galenskap. Då kör vi!Dagens rubrik kommer från detta mästerverk: Chris Medina – What Are Words

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0